Καλάθι - €0.00

ΣΧΕΤΙΚΑ

Αγαπητέ συνεργάτη,

Η εταιρία Ιωάννης Κουβέλης – Παντζής ιδρύθηκε με τη σημερινή της μορφή το 1998, ακολουθώντας μια πορεία στο χώρο κυρίως των τυροκομείων από το 1986. O πατέρας μου, Μιχαήλ Κουβέλης, ξεκίνησε την ενασχόληση με το αντικείμενο αυτό από το 1952, μπολιάζοντας τη σημερινή επιχείρηση με αγάπη, πείρα αλλά και ειλικρίνεια απέναντι στον πελάτη-συνεργάτη. Αυτές οι αρχές μας οδήγησαν σε συνεχή αναζήτηση καινούριων προϊόντων που δίνουν λύσεις σε προβλήματα όχι μόνο των τυροκομείων αλλά και όλων των βιομηχανιών και βιοτεχνιών τροφίμων.

IMG_2958_f

Χάρη στις καλές συνεργασίες που διατηρούμε με εταιρίες εσωτερικού και εξωτερικού είμαστε σε θέση να προσφέρουμε μεγάλη ποικιλία εξειδικευμένων προϊόντων και πολλαπλές λύσεις στον κάθε επαγγελματία ξεχωριστά. Άλλωστε, η εμπιστοσύνη που μας δείχνουν οι πελάτες μας αποδεικνύει την εκτίμηση της προσπάθειάς μας, και αυτό μας δίνει ώθηση για συνεχή βελτίωση των υπηρεσιών μας και για αναζήτηση ακόμα μεγαλύτερης ποικιλίας προϊόντων.

IMG_0919_f1IMG_0960_f1

Από το 2000 η εταιρία λειτουργεί στις νέες ιδιόκτητες εγκαταστάσεις της, στο Π.Μηχανολογικό Ν. Ευκαρπίας Θεσσαλονίκης με μεγάλη έκθεση και άνετο πάρκινγκ πελατών. Είμαστε στη διάθεσή σας με όποιο τρόπο σας εξυπηρετεί καλύτερα (τηλέφωνο, fax, email, contact form, κατ’ιδίαν συνάντηση) για να συζητήσουμε πάνω στις ιδιαίτερες ανάγκες της επιχείρησής σας.

IMG_2961_f

Με εκτίμηση,
Ι.Κ.Π.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΕ ΕΛΤΑ COURIER ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ - ΠΛΗΡΩΜΗ ΜΕ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ

Κάντε την παραγγελία σας μέσω του καταστήματος και θα σας στείλουμε την προσφορά μας στο email σας.